Al voltant de [200] nous estudiants brillants procedents de tot Espanya es reuneixen cada setembre per començar una nova etapa a Avinguda Diagonal 639. Desconeixen què els espera. Només uns pocs afortunats ho sabem. Els que hem passat pel Penyafort sabem que l’edifici no és una simple residència, és un Col·legi Major: un espai rodejat de la més amplia diversitat de talent on es premia no només la vessant acadèmica però també la cultural, l’esportiva i l’oci.

La gent que em coneix sap que sóc un entusiasta per aprendre, aprendre d’això i d’allò altre, i de conèixer, conèixer gent d’aquella manera i d’aquella altra. Al Penyafort, vaig aprendre a compartir sentiments amb els col·legials, sobretot abans dels exàmens més difícils de la carrera, però també després, en els èxits i celebracions. A través de les conferències, vaig aprendre que perseguir el que em manté despert és molt més important que seguir amb el que no em deixa dormir, que és ben diferent. Vaig aprendre a col·laborar, en el meu cas en la biblioteca, a fer i desfer amb la única obligació de crear una comunitat millor. Vaig aprendre a rebre ajuda de les generacions immediatament superiors, i a intentar ajudar les posteriors. Vaig conèixer el desconcert d’haver de triar els meus objectius després de la universitat i vaig aprendre dels consells d’excol·legials. Amb tot això, estic convençut que el Penyafort m’ha fet millor no només professionalment, també com a persona.

Estic a la disposició de qualsevol penyata. Actualment curso un Màster de Matemàtica Computacional al Massachusetts Institute of Technology (MIT). Tinc experiència en banca d’inversió i estic interessat en el món de la inversió en valor.