Sóc l’Oriol Sementé Tarragó, de Tarragona. Des de fa un any i mig visc a Helsinki (Finlàndia), on vaig venir a acabar la carrera. Sóc enginyer Industrial per la UPC i excol·legial del CMU Penyafort 2009-2012.

La meva experiència PenyaLab va ser amb l’excol·legial Xavi Martí i gràcies a la direcció del CMU, que em va proposar per tal de dur a terme un projecte que Xavi tenia en ment. Vaig fer pràctiques a una empresa on vaig desenvolupar el prototip del W2Pick, un sensor de nivell per als contenidors de brossa, emmarcat dins del concepte Smart City. Vaig estar tot l’estiu treballant en aquest projecte del qual jo n’era el responsable, ja que van dipositar tota la seva confiança en mi. Aquest fet em va ser de gran ajuda i motivació, ja que fa sentir-te valorat i et dóna molta confiança. Com a pràctiques en empresa, vaig adquirir molts coneixements i vaig treballar amb l’electrònica d’una manera que a la universitat no hauria pogut. Em va ajudar també a definir millor les optatives que volia cursar els últims cursos de la carrera. Haver treballat a aquesta empresa gràcies als vincles transgeneracionals dels col·legials és una vivència que valoro moltíssim, l’ambient de treball va ser molt positiu l’experiència adquirida molt gran. Seguim mantenint el contacte, intercanviem opinions i intento fer-hi aportacions sempre que puc.