Barcelona, juny 2002

A la cua del menjador, una persona diferent davant meu cada dia. Cada vespre, dues persones diferents al meu costat a la biblioteca. Diversitat en les histories i en les disciplines: un exercici de tolerància a nivell humà i a nivell tecnològic. Quatre anys després, coneixia les inquietuds, habilitats i aspiracions de quasi totes les carreres i podia identificar les cares de les persones amb qui podria contactar per realitzar qualsevol projecte.

Berkeley, juny 2012

A la cua de la màquina del cafè, una persona diferent davant meu cada dia. Cada vespre, dues persones diferents al meu costat a la biblioteca (o a l’Starbucks). Emprenedors, somiadors, una mescla ètnica i interdisciplinar en perfecta convivència. Tothom esta entusiasmat per la proximitat de totes les disciplines i la capacitat de fer realitat qualsevol projecte. Però jo això ja ho havia vist abans. Aquest cop no vaig creure en els àngels i vaig trucar a la Montse Lavado.

Barcelona, novembre 2013

Presentem al Penyafort el primer prototip d’un sensor que recollirà Bigdata geofísica a escala planetària. Tres generacions de col·legials hi han contribuït.  Amb el suport del govern txec, National Geographic, entre altres. La generositat i entusiasme de la comunitat ha aportat un valor afegit crucial que no haguessin cobert els diners (almenys sense excés). La interacció amb el col·legi major, 10 anys després, ha resultat un dels fets mes importants de la meva carrera professional i del meu creixement personal.

***

Xavi Martí és l’impulsor del nostre projecte Penyalab, que podeu conèixer millor a l’apartat NOTÍCIES i a ALUMNI/PROJECTES

English translation is available here

https://plus.google.com/+XaviMarti31415/posts/NaV9ihQJ5QP