Apassionat de tot el que significa el Penyafort i, per extensió del que també significa el germà petit Ramon Llull, sóc un estudiant de doble titulació d’enginyeria de telecomunicació (UPC, Barcelona) i enginyeria elèctrica (KTH, Stockholm). Tot i tenir uns estudis purament tècnics, la meva vida col·legial va sembrar les llavors del meu interès actual en la gestió i business.

Planejo acabar els estudis al març de 2016 i estic desitjant poder aplicar tots els coneixements i aptituds que he obtingut des que vaig deixar Mallorca per a fer un Projecte Final de Carrera dedicat al business i així preparar bé el meu aterratge al món laboral. Un aterratge que esper vingui ajudat pel coneixement de les cinc llengües que xerro, on l’idioma diferencial i més estrany és el suec.

Com a petit incís, estic content d’escriure que sóc impulsor del projecte Penyafort-International i l’ambaixador de les relacions amb  els països nòrdics.

Sobre el meu jo més personal, sóc un guitarrista i cantant amateur, ball salsa, llegeixo i sóc esportista. No crec en una vida focalitzada en un únic àmbit, crec en ser una persona el més completa possible per a poder adaptar-me millor a qualsevol situació o feina i, òbviament, gaudir de tot el que m’envolta, tal i com vaig aprendre al Penyafort.